Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g23g49kcal2.4g0.4g4.4g0.7g
Sipuli, tuore4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 31g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Parsakaali, tuore, 257g11g3.2kcal0.5g0.2g0g0.2g
Kiinankaali raaka 100g11g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g172kcal8g12.6g9.6g4.2g
Valittu annoskoko108g86kcal4g6.3g4.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna54g43kcal2g3.2g2.4g1.1g
Arvot/100g100g80kcal3.7g5.8g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062