Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)38g49kcal6.8g0.8g2.3g0g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka19g34kcal0.8g1.1g2.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu24g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g221kcal18.2g7g13.2g1.4g
Valittu annoskoko108g111kcal9.1g3.5g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal4.6g1.8g3.3g0.4g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226