Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g106kcal6.6g3.2g6.4g2.2g
Valittu annoskoko109g53kcal3.3g1.6g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g26kcal1.7g0.8g1.6g0.6g
Arvot/100g100g49kcal3g1.5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169