Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta47g70kcal9.4g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ketsuppi, meira1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g171kcal19.8g2.8g9g0.2g
Valittu annoskoko108g85kcal9.9g1.4g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna54g43kcal5g0.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal9.1g1.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160