Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.5kcal0.4g1.3g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)32g35kcal7.9g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g192kcal17.8g8.6g9g1.2g
Valittu annoskoko108g96kcal8.9g4.3g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g48kcal4.5g2.2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g88kcal8.2g4g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481