Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 8.8g7.6kcal0.3g0.4g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow4.4g7.9kcal0g0.3g0.7g0g
Katkarapu 18g12kcal2.5g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 8.8g33kcal2.4g0g2.6g0g
Muna, annos 60g11g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g448kcal16.8g28g28.8g1.6g
Valittu annoskoko109g224kcal8.4g14g14.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g112kcal4.2g7g7.2g0.4g
Arvot/100g100g206kcal7.7g12.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460