Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 29g63kcal5g0g4.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk18g4.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g3.3g5.9kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g37kcal2.8g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g278kcal17g5.8g20.2g1.2g
Valittu annoskoko109g139kcal8.5g2.9g10.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g70kcal4.3g1.5g5.1g0.3g
Arvot/100g100g128kcal7.8g2.7g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715