Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g35g43kcal7.8g0g1.2g0g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g22g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g129kcal17g4.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko109g64kcal8.5g2.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g32kcal4.3g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g59kcal7.8g2.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234