Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia62g87kcal10.6g0g5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)5.6g21kcal0.7g4.3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g244kcal24.8g9.2g11.8g0.2g
Valittu annoskoko109g122kcal12.4g4.6g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal6.2g2.3g3g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112