Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g2.3g11kcal0g0g1.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g36kcal0g9.1g0g0g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Culinesse (Flora), annos 10g12g54kcal0.1g0.1g6g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g482kcal6g74g16.6g2.4g
Valittu annoskoko109g241kcal3g37g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna54g120kcal1.5g18.5g4.2g0.6g
Arvot/100g100g221kcal2.8g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570