Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g39g133kcal5.5g0g12.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)56g46kcal9.1g0.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g394kcal30g2.4g29g0g
Valittu annoskoko109g197kcal15g1.2g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna54g99kcal7.5g0.6g7.3g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231