Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 47g11kcal0.6g0.9g0.2g1.2g
Pekoni, paistettu 16g82kcal2.6g0g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g14g46kcal3.5g0g3.7g0.1g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g334kcal17.8g3.6g27.2g2.6g
Valittu annoskoko109g167kcal8.9g1.8g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g84kcal4.5g0.9g6.8g0.7g
Arvot/100g100g154kcal8.2g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018