Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Nauris 8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.6g9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g102kcal2g8g6.2g3g
Valittu annoskoko109g51kcal1g4g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g26kcal0.5g2g1.6g0.8g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.7g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566