Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 35g7.9kcal0.2g1.1g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g24g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste14g51kcal4.1g0.2g3.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g207kcal9.6g9g14.4g2.4g
Valittu annoskoko109g104kcal4.8g4.5g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g52kcal2.4g2.3g3.6g0.6g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534