Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Tonnikala vedessä 21g22kcal4.7g0g0.3g0g
Sipuli kuivattu 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.4g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g2.8g7kcal0.3g1.4g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml21g32kcal0.4g0.5g3.2g0g
Herneet (Apetit)14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g14g17kcal0.4g3.6g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g34g35kcal1.7g6.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g264kcal16.8g26.4g9.6g0.8g
Valittu annoskoko109g132kcal8.4g13.2g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g66kcal4.2g6.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g12.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575