Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen48g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti16g44kcal0.5g0.9g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 13g28kcal2g0.1g2.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio2g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g283kcal18.8g6.4g20.2g1.8g
Valittu annoskoko109g142kcal9.4g3.2g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g71kcal4.7g1.6g5.1g0.5g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317