Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 251g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper151g241kcal16.6g19.6g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Punajuuri 151g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 126g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g251g522kcal7.5g15.6g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2188kcal66.2g197.2g119.2g24.4g
Valittu annoskoko1080g1094kcal33.1g98.6g59.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna540g547kcal16.6g49.3g29.8g6.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492