Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 203g696kcal20.7g142g2.4g7.1g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 137g191kcal17.2g0.4g13.5g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 62g331kcal0g0g37.5g0g
Kaurajuoma, GoGreen624g250kcal6.2g37.5g6.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3366kcal88.2g465.8g119.2g21.6g
Valittu annoskoko1080g1683kcal44.1g232.9g59.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna540g842kcal22.1g116.5g29.8g5.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526