Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Taloussuklaa, Fazer225g1159kcal8.8g126g67.5g11.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g90g503kcal7.6g49.5g30.6g0g
Vispikerma Flora 20%394g866kcal11.8g19.7g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6115kcal149.2g392.6g429.8g23.8g
Valittu annoskoko1080g3058kcal74.6g196.3g214.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna540g1529kcal37.3g98.2g107.5g6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452