Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g57g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 55g178kcal16g3.9g11g16.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g17g23kcal2.3g2.3g0.6g8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g384g1381kcal107.4g7.7g103.6g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 459g654kcal57.3g1.4g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5534kcal369g40.6g438.4g49.8g
Valittu annoskoko1080g2767kcal184.5g20.3g219.2g24.9g
Annoskoko puolitettuna540g1384kcal92.3g10.2g109.6g12.5g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723