Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g235g338kcal51.6g0g14.1g0g
Rypsiöljy rainbow4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Hillosipuli, Rainbow25g8.8kcal0.2g1.8g0g0g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%47g38kcal1.5g2.8g2.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g63g100kcal5g3.1g7.5g0.9g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g9g34kcal1.2g6.6g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1350kcal133.6g55.4g62.2g16.8g
Valittu annoskoko1080g675kcal66.8g27.7g31.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna540g338kcal33.4g13.9g15.6g4.2g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493