Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 128g1131kcal0g0g127.9g0g
Pellavansiemenöljy256g2302kcal0g0g255.8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g128g102kcal0g0g11.5g0g
Viinietikka 568g118kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g7306kcal0g5.6g790.4g0g
Valittu annoskoko1080g3653kcal0g2.8g395.2g0g
Annoskoko puolitettuna540g1827kcal0g1.4g197.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233