Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 698g532kcal13.1g108.2g1.4g7g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)249g100kcal10.2g13.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustekurkku100g17kcal0.7g3g0.1g1.8g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.2g1.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1322kcal48.8g254.2g5.6g18.2g
Valittu annoskoko1080g661kcal24.4g127.1g2.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna540g331kcal12.2g63.6g1.4g4.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234