Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Omena, keskikokoinen 200g225g77kcal0.4g16g0.7g4g
Päärynä kuorittu 225g98kcal0.7g18g0.2g8.8g
Valio Viola sinihome tuorejuusto113g180kcal9g4.5g14.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g68g176kcal18.2g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1221kcal61.6g99.6g57.6g32g
Valittu annoskoko1080g611kcal30.8g49.8g28.8g16g
Annoskoko puolitettuna540g305kcal15.4g24.9g14.4g8g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849