Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 67g246kcal7g50.3g0.7g3.6g
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha538g893kcal102.2g0g53.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g215g587kcal43g2.2g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3941kcal345g117.8g230.2g11g
Valittu annoskoko1080g1971kcal172.5g58.9g115.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna540g985kcal86.3g29.5g57.6g2.8g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233