Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g198g614kcal4.9g148.5g1g14.8g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g126g378kcal26.5g1.3g26.5g0g
Pistaasipähkinä, Parrots72g468kcal15.3g11.6g40.7g9.4g
Viikuna, pehmeä , kuivattu90g234kcal2.7g49.5g1.8g8.1g
Kananmuna 50g(kpl)360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g135g1215kcal0g0g135g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)81g101kcal2.7g3g8.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6975kcal184.8g440.2g491g64.8g
Valittu annoskoko1080g3487kcal92.4g220.1g245.5g32.4g
Annoskoko puolitettuna540g1744kcal46.2g110.1g122.8g16.2g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613