Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 281g465kcal47.1g0g30.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g239g163kcal3.8g31.5g0.5g1.9g
Porkkana, raaka, annos 100g146g41kcal0.9g8.2g0.3g3.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g24g28kcal0.6g1.4g2.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%93g102kcal2.5g2.5g9.3g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1763kcal112.2g100.2g98g12.6g
Valittu annoskoko1080g882kcal56.1g50.1g49g6.3g
Annoskoko puolitettuna540g441kcal28.1g25.1g24.5g3.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264