Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 451g108kcal8.2g9.9g1.4g10.4g
Vesi487g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.7g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g103kcal7g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g867kcal46.4g27.2g57.2g23g
Valittu annoskoko1080g434kcal23.2g13.6g28.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna540g217kcal11.6g6.8g14.3g5.8g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532