Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 360g100kcal4.3g14.6g0.7g7.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen144g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Kurkku, tuore120g12kcal0.7g2g0.1g0.8g
Päärynä kuorittu 336g146kcal1g26.8g0.3g13.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki120g96kcal15.6g2.4g2.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g790kcal45g102.6g10.6g46.8g
Valittu annoskoko1080g395kcal22.5g51.3g5.3g23.4g
Annoskoko puolitettuna540g198kcal11.3g25.7g2.7g11.7g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714