Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 25g89kcal8.1g13.2g0.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g50g155kcal9g20.5g4g9g
Kananmuna kuorineen punnittu 63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai425g1488kcal51g301.7g8.9g12.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss63g200kcal1.9g44.4g0.4g6.1g
Mantelirouhe, 1 rkl20g116kcal4.2g1.1g10.1g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g5960kcal174.6g937.6g163.2g65.8g
Valittu annoskoko1082g2980kcal87.3g468.8g81.6g32.9g
Annoskoko puolitettuna541g1490kcal43.7g234.4g40.8g16.5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103