Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu13g11kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Currytahna punainen (Pirkka)8.7g23kcal0.2g0.8g2.1g0g
Tomaattimurska 438g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g43kcal0.3g0.4g4.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g18g3.5kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Katkarapu 438g299kcal63.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g1939kcal136g64.6g123.6g21.4g
Valittu annoskoko1081g969kcal68g32.3g61.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna541g485kcal34g16.2g30.9g5.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228