Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Tomaatti 82g19kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.3g6.8kcal0.3g0.3g0.5g0g
Ruokosokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g175g577kcal28g108.4g3.5g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 292g86kcal1.6g15.5g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g2405kcal154.4g278.4g69.6g39.6g
Valittu annoskoko1081g1202kcal77.2g139.2g34.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna541g601kcal38.6g69.6g17.4g9.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413