Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g113g25kcal2.7g2.9g0.2g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)169g304kcal32.1g0.2g18.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g21.9g0.2g1.5g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g141g16kcal1.5g1.4g0.3g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g253g51kcal1.5g9.6g0.8g3.5g
Kurkku 56g6.2kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 23g45kcal0.3g0.4g4.5g1g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.6g3.9kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g1878kcal113.2g77.2g122.4g16.6g
Valittu annoskoko1084g939kcal56.6g38.6g61.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna542g470kcal28.3g19.3g30.6g4.2g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308