Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen180g250kcal34.2g0g12.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Porkkana keitetty56g15kcal0.3g2.9g0.1g1.5g
Ohrasuurimo 45g145kcal3.7g28.4g0.9g3.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.9g14kcal1g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g982kcal82g91.6g29.4g12.4g
Valittu annoskoko1084g491kcal41g45.8g14.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna542g246kcal20.5g22.9g7.4g3.1g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422