Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g295g2156kcal3g3g236.3g0g
Valkokaali keräkaali 4923g1367kcal58.6g199.9g9.8g103.4g
Jauheliha, sika-nauta 3939g8722kcal689.2g0g669.6g0g
Sipuli (kuorittu)542g146kcal7g26g1.1g9.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g295g282kcal3.2g53.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)5.9g23kcal0.1g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25393kcal1522.2g576.6g1833.6g225.2g
Valittu annoskoko10000g12696kcal761.1g288.3g916.8g112.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6348kcal380.6g144.2g458.4g56.3g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326