Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 35g98kcal5.3g9.1g1.5g13.7g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.9g8.7g0.3g0g
Tonnikala vedessä 263g274kcal58.9g0g3.9g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g88g96kcal15.8g1.8g2.6g0g
Oliivi88g96kcal1.2g4.1g9.6g3.9g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti18g88kcal4.4g5.8g5g5g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g2465kcal247g81.4g119.4g57g
Valittu annoskoko1085g1233kcal123.5g40.7g59.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna543g616kcal61.8g20.4g29.9g14.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449