Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g88g388kcal19.3g0.9g34.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g58g163kcal10.5g0.3g13.4g0g
Bataatti, kuorittu 204g165kcal3.2g34.4g0.1g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Paprika vihreä 88g19kcal0.8g2.2g0.3g1.7g
Paprika keltainen 88g26kcal0.8g4.5g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g117g128kcal26.8g0g2.3g0g
Vesi204g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)20g8.2kcal0.3g1.2g0.3g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g117g90kcal1.8g11.7g4.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g2031kcal128.8g121.6g110g28.2g
Valittu annoskoko1085g1016kcal64.4g60.8g55g14.1g
Annoskoko puolitettuna543g508kcal32.2g30.4g27.5g7.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740