Hirvenlihabolognese 2

400 g jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
150 g sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 dl sellerin lehtiä (pakastettuja)
500 g tomaattimurskaa
15 g rouheista sämpyläjauhoa
mustapippuria
3,5 dl vettä

Paista jauheliha, pikotut sipulit öljyssä.

Laita kattilaan sellerin lehdet, tomaattimurska, vesi ja sämpyläjauhot (n 2 rkl) ja lisää paistinpannulta lihaseos.

Keitä n 20 min, kunnes kastike on saostunut.

Lisää soijakastiketta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1085 grammaa

Yxii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurskaa oliiveilla (Del monte), annos 400g4608g922kcal184.3g179.7g4.6g0g
Hirvenliha, 100g3687g4129kcal777.9g0g110.6g0g
Sipuli (kuorittu)1383g373kcal18g66.4g2.8g23.5g
Valkosipuli 184g200kcal14.6g30g1.1g3.9g
Kokojyväpitoinen sämpyläjauhoseos 1dl=65g (Myllärin), annos 65g138g463kcal16.6g91.2g3.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12173kcal2022.8g734.6g244.8g77.4g
Valittu annoskoko10000g6087kcal1011.4g367.3g122.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3043kcal505.7g183.7g61.2g19.4g
Arvot/100g100g61kcal10.1g3.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234500