Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)120g420kcal15.6g84g1.8g3.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)240g394kcal60g2.2g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g360g144kcal6.1g29.5g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 60g90kcal4.8g2.8g6.6g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%240g288kcal7g10.8g24g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper42g122kcal10.9g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2172g2929kcal209.4g261g114.8g8.2g
Valittu annoskoko1086g1464kcal104.7g130.5g57.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna543g732kcal52.4g65.3g28.7g2.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961