Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 300g290kcal9g58.8g1g3g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g75g225kcal12g1.5g18.7g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g75g246kcal21g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2175g3020kcal196g157.2g177.6g15.6g
Valittu annoskoko1088g1510kcal98g78.6g88.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna544g755kcal49g39.3g44.4g3.9g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777