Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g720g2520kcal86.4g468g15.8g64.8g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 200g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g7353kcal181.6g958g272.2g132g
Valittu annoskoko1088g3676kcal90.8g479g136.1g66g
Annoskoko puolitettuna544g1838kcal45.4g239.5g68.1g33g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761