Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore212g21kcal1.3g3.6g0.2g1.5g
Sipuli, kokonainen 50g30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu423g174kcal0.8g39.8g0.4g7.6g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)423g254kcal14.4g19.1g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g914kcal33.8g127.8g31g18.6g
Valittu annoskoko1088g457kcal16.9g63.9g15.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna544g228kcal8.5g32g7.8g4.7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500