Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 253g83kcal1.6g14g0.5g6.4g
Sokeri 145g587kcal0g144.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g102g357kcal1.7g90.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 220g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 204g699kcal20.8g142.6g2.4g7.1g
Grahamjauho 41g134kcal4.3g24.7g0.9g4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g41kcal0g10.1g0g0g
Leivinjauhe 8.1g14kcal0.4g3.1g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g24g81kcal2g14.9g0.5g4.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 82g577kcal0g0g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g5695kcal110g890.4g178.6g44.2g
Valittu annoskoko1088g2848kcal55g445.2g89.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna544g1424kcal27.5g222.6g44.7g11.1g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604