Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)393g425kcal90.5g0g7.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g108kcal0g0g12.2g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g350g1259kcal42g255.3g5.2g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)175g324kcal38.5g3.5g17.5g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g87g367kcal1.7g2.5g39.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g26g6.6kcal0.1g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2177g5022kcal348.8g533.4g162.6g0.2g
Valittu annoskoko1088g2511kcal174.4g266.7g81.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna544g1256kcal87.2g133.4g40.7g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560