Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g257g360kcal48.8g0g18g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g257g437kcal51.4g0g25.7g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g6.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Persilja 15g4.2kcal0.2g0.2g0g1.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)84g116kcal9.3g0.3g8.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka13g113kcal0g0g12.8g0g
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g39g78kcal0.7g16.3g1.1g0.8g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g19g67kcal2.3g13.7g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g2405kcal228g70.6g133.8g8.8g
Valittu annoskoko1089g1203kcal114g35.3g66.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna545g601kcal57g17.7g33.5g2.2g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235