Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g281g84kcal2.8g11.3g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.4g8.1kcal0.1g1.5g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g113g191kcal2.8g6.8g16.9g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g113g203kcal2.8g7.9g16.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g1419kcal24.2g95.2g97.2g4.6g
Valittu annoskoko1089g710kcal12.1g47.6g48.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna545g355kcal6.1g23.8g24.3g1.2g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430