Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 223g808kcal18.1g176.3g1.2g3.8g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen225g293kcal38.2g4.5g18.4g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vesi488g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2179g2353kcal114.4g379.4g47.2g15.4g
Valittu annoskoko1089g1176kcal57.2g189.7g23.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna545g588kcal28.6g94.9g11.8g3.9g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081