Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 45g17kcal0.5g3.1g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.4g0g3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 19g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g13g31kcal2.4g0g2.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g268kcal14.6g20.6g14.6g2.8g
Valittu annoskoko109g134kcal7.3g10.3g7.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g67kcal3.7g5.2g3.7g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6.7g9.5g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059