Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7.8g9kcal0.3g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g60kcal1g6g3.2g2g
Valittu annoskoko109g30kcal0.5g3g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna55g15kcal0.3g1.5g0.8g0.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011