Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti42g47kcal9.3g0g1.3g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g148kcal19.8g4.6g5.4g2.6g
Valittu annoskoko109g74kcal9.9g2.3g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g37kcal5g1.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g68kcal9.1g2.1g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840